A cég

Az SHB Stúdió négy magánszemély tulajdonában lévő korlátolt felelősségű társaság, melynek 80%-ban tulajdonosa és egyben ügyvezetője S. Hegyi Béla szobrászművész, restaurátor.

A cég 1994-ben alakult betéti társaságként (1996-ban kft-vé alakult át), amelynek profilja S. Hegyi Béla korábbi tevékenységére és szakmai tapasztalataira épül (lásd referenciamunkák). Ez felöleli azokat a műszaki - elsősorban építészethez kapcsolódó - tervezési és kivitelezési feladatokat, melyeknek megoldásához a képzőművészeti szempontok érvényre juttatása a jellemző.

A kezdetektől tartó folyamatos működés során a legkorszerűbb technológiáktól kezdve a legősibb kézműves tevékenységekig - gyakran ezek furcsa kombinációit alkalmazva -, magas színvonalú restaurátori, rekonstrukciós munkákat végzett.

Megrendelői között jellemzően és elsősorban állami intézmények, nagy építőipari cégek, alapítványok és közhasznú társaságok vannak, de tervező intézetek és magánemberek is megtalálhatók.

Kis létszámú, de kvalifikált állandó munkaerőkkel dolgozik (diplomás képző-, ill. iparművészek), a nagyobb lélegzetű kihívásokat stabil, megbízható partnerek bevonásával oldja meg.

A hosszú távú kapcsolatokra törekszik megrendelői és partnerei irányában is.